Werken in de horeca, maar dan wél met de waardering die jij verdient.

Bij Garçon geloven we dat jij pas echt kunt schitteren op de werkvloer als je goed wordt behandeld. Daarom krijg je bij ons niet alleen een leuke bijbaan of professionele uitdaging, maar ook een werkgever die je ziet, hoort en waardeert.

Of je nu student bent die naast de studie wat wil bijverdienen, een doorgewinterde horeca-professional bent, of je juist wilt ontwikkelen in deze bruisende branche – bij ons vind je werk dat bij je past.

Flexibel, goed betaald, gezellig en leerzaam.

Garçon is er voor jou, net zoals jij er bent voor de gasten en onze collega’s.

Bij Garçon houden we het graag overzichtelijk en persoonlijk.

1. Kennismaking

We starten met een kennismaking. Dit kan digitaal of in ons eigen Café de Kram. We willen weten wie jij bent, waar je goed in bent en wat je zoekt in een baan.

2. Uitleg en onboarding

Je krijgt uitleg over hoe wij werken, hoe onze systemen functioneren en wat je kunt verwachten op de werkvloer. We zorgen dat jij goed voorbereid aan de slag gaat. Tot slot plannen we met jou een eerste dienst in.

3. Eerste diensten met begeleiding

Op jouw eerste diensten wordt je begeleid door een ervaren kracht of manager. Geen stress dus: je leert in de praktijk met iemand naast je.

4. Zelf aan de slag

Ben je er klaar voor? Meld je dan via ons planningsysteem aan op je favoriete diensten of geef aan wanneer je beschikbaar bent. Dan plannen we je in op diensten die passen bij jouw voorkeuren en talenten! 

5. Groei & ontwikkeling

Wil je meer leren? Dan bieden we extra trainingen, doorgroeimogelijkheden en intensievere begeleiding. Van cocktailcursus tot leidinggevende ervaring – jouw ambitie bepaalt de richting.

Wat haal jij uit je baan bij Garçon?

  • Je werkt op toffe locaties

Van luxe restaurant tot grandcafé, en van business lounge tot bruiloft – geen dag is hetzelfde.

  • Je maakt deel uit van een sterrenteam

 Samen met jouw gezellige en gemotiveerde collega’s zet je de mooiste prestaties neer.

  • Je ontwikkelt waardevolle skills

Sociale vaardigheden, stressbestendigheid en samenwerken – je leert bij Garçon skills waar je een leven lang plezier van hebt.

  • Je kiest zelf je werktijden

Zit je in je tentamenweek of heb je juist zeeën van tijd? Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel  je werkt.

  • Je wordt serieus genomen

Geen loze beloftes of mooie praatjes – wij luisteren naar je en doen wat we beloven.

  •  Je verdient goed

Jouw salaris ligt ruim boven het gemiddelde in de branche. Vanaf 21 jaar begint het all-in loon op 20 euro per uur.

Variatie & Plezier!

Ik werk inmiddels een jaar met veel plezier bij Garcon. Wat dit werk zo leuk maakt, is de enorme variatie, geen dag en geen opdrachtgever is hetzelfde. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid, waardoor je je passie voor de horeca echt kwijt kunt. Daarnaast hangt er een fijne sfeer waarin iedereen graag een handje voor elkaar uitsteekt. De werkgevers zijn fantastisch, ontzettend betrokken en hebben een enorme passie voor het vak. Daardoor voelt werken bij Garcon niet alleen professioneel, maar ook heel persoonlijk en warm.

Jet

1 jaar in dienst

Kleinschalig & Samen!

Ik werk sinds de start in 2018 bij Garçon Horeca VOF en ben nog steeds ontzettend blij hier! Wat werken hier zo leuk maakt, is dat het een kleinschalig bureau is waar je écht samenwerkt met collega’s die al snel als een vriendengroep aanvoelen. De opdrachten zijn heel afwisselend: van de PSV Business Lounge tot cateraars, bedrijfsfeesten, bruiloften, grote verjaardagen en nog veel meer bijzondere evenementen op unieke locaties. Daarnaast zijn er ook vaste horecazaken in de stad waar je regelmatig kunt werken. Kortom: bij Garçon heb je niet alleen afwisselende en uitdagende werkplekken, maar ook een hechte en gezellige groep collega’s waarmee werken altijd leuk blijft.
PHOTO-2025-09-17-18-32-23

Hugo

Vanaf de start

Kwaliteit & Gezellig!

Mijn naam is Eline en ik werk nu 4 maanden bij Garçon. Wat het werken bij Garçon zo leuk maakt, is dat ik op diverse locaties heb mogen werken, waardoor geen dag hetzelfde is. De afwisseling in opdrachten en de zelfstandigheid spreken mij erg aan. Van bruiloften en personeelsfeesten tot restaurants en andere evenementen – alles komt voorbij. Het team zorgt daarnaast voor een fijne sfeer waarin je veel van elkaar kunt leren en elkaar altijd helpt waar nodig. Kwaliteit en gezelligheid staan bij Garçon voorop, en dat maakt elke werkdag weer leuk!

Eline

Sinds 4 maanden

Wij zijn op zoek naar mensen die houden van de horeca en van nature een extra stap zetten voor gasten en collega’s. 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Laat dan hier je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Is uw interesse gewekt?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.